Vertical Channel Conflict

Definitie Vertical Channel Conflict

Discordanta intre membrii de la diferite niveluri ale unui canal de comunicare, de exemplu fabricant-distribuitor sau distribuitor-retailer. Vezi Channel Conflict (conflict de canal) Inter-Type Channel Conflict Horizontal Channel Conflict (conflict orizontal de canal).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vertical Channel Conflict? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vertical Channel Conflict.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vertical Channel Conflict. Definitiile termenilor despre Vertical Channel Conflict cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vertical Channel Conflict, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vertical Channel Conflict.