Vertical Co-operative Advertising

Definitie Vertical Co-operative Advertising

Advertising ale carui costuri sunt impartite intre mai multi membri aflati la diferite nivelui ale unui canal de distributie. Vezi Co-operative Advertising Horizontal Co-operative Advertising.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vertical Co-operative Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vertical Co-operative Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vertical Co-operative Advertising. Definitiile termenilor despre Vertical Co-operative Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vertical Co-operative Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vertical Co-operative Advertising.