Vertical Integration

Definitie Vertical Integration

O strategie de dezvoltare in care compania adauga noi facilitati la nivelurile de fabricatie sau de distributie integrarea verticala se poate prin expansiune sau prin contragere. Se mai numeste si Vertical Diversification (diversificare verticala). Vezi Backward Integration Forward Inegration, Horizontal Integration.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vertical Integration? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vertical Integration.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vertical Integration. Definitiile termenilor despre Vertical Integration cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vertical Integration, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vertical Integration.