Vertical Marketing System

Definitie Vertical Marketing System

Un sistem de distributie organizat, structurat si centralizat in care producatorul si intermediarii (distribuitorii si vanzatorii cu amanuntul) lucreaza impreuna pentru a facilita fluxul de bunuri si servicii de la producator la utilizatorul final. Vezi Conventional Marketing System (sistem conventional de marketing) Administered Vertical Marketing System (sistem vertical administrat de marketing) Contractual Vertical Marketing System (sistem verical contractual de marketing) Corporate Vertical Marketing System (sistem vertical de corporatie de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vertical Marketing System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vertical Marketing System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vertical Marketing System. Definitiile termenilor despre Vertical Marketing System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vertical Marketing System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vertical Marketing System.