Vertical Price Fixing

Definitie Vertical Price Fixing

Acord intre producatori si retaileri pentru a mentine un pret recomandat de producator stabilirea verticala a pretului inseamna o mentinere a pretului distribuitorilor, o practica acum ilegala in Australia. Vezi Price Fixing (fixarea pretului) Horizontal Price Fixing (fixarea orizontala a pretului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vertical Price Fixing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vertical Price Fixing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vertical Price Fixing. Definitiile termenilor despre Vertical Price Fixing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vertical Price Fixing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vertical Price Fixing.