Vertical Publication

Definitie Vertical Publication

O publicatie care trateaza un singur domeniu si care are un public specific, care este interesat de acel domeniu, spre deosebire de o “publicatie orizontala”, al carei continut editorial este mult mai vast(vezi: Horizontal Publication, Strip Programming).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vertical Publication? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vertical Publication.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vertical Publication. Definitiile termenilor despre Vertical Publication cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vertical Publication, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vertical Publication.