veverite    

Comunicate de presa si evenimente pe tema veverite

 • veverite. Familiile Camomille, noii tai prieteni din padure

  veverite

  Bucuresti - 15 May 2012

  Comunicat de Tritex Design SRL

  In aceasta colectie, Imaginarium va propune o noua gama de figurine, familiile Camomille , care ii vor invata pe cei mici ca fiecare persoana are rolul sau bine definit, atat in familie, cat si in societate. In padurea Camomille, vara are o l ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: jucarii , imaginarium , 1 iunie , educativ , camomille , veverite , ziua copilului .

  Vezi toate comunicatele de presa despre veverite

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul veverite.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la veverite. Informatiile despre veverite cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul veverite, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la veverite, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.