Vicii ascunse

Definitie Vicii ascunse

Defecte sau deficiente ale bunului vandut, inchiriat etc. sau ale produselor livrate ori lucrarilor executate, care existand in momentul predarii bunului, n-au fost cunoscute dobanditorului si nici nu puteau fi descoperite de el prin mijloace obisnuite de verificare sau receptie si care fac ca bunul sa nu poata fi intrebuintat conform destinatiei sale ori ca intrebuintarea sa fie intr-atat micsorata incat se poate presupune ca dobanditorul n-ar fi contractat sau n-ar fi platit acelasi pret daca le-ar fi cunoscut.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vicii ascunse? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vicii ascunse.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vicii ascunse. Definitiile termenilor despre Vicii ascunse cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vicii ascunse, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vicii ascunse.