vicmediafun    

Comunicate de presa si evenimente pe tema vicmediafun

 • vicmediafun. Vic Media FUN va sugereaza cum sa eficientizati timpul in era tehnologiei mobile

  vicmediafun

  Bucuresti - 19 January 2011

  Comunicat de Vic Media FUN

  Zi de zi suntem bombardati de tot felul de mesaje si informatii, venite pe toate caile (online, offline, broadcasted). Dupa unele aprecieri, in tarile avansate, un individ primeste zilnic peste 1 500 de mesaje publicitare in diverse forme. Prin canti ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: marketing , publicitate , sms , victoria , vicmediafun , campanii

  Vezi toate comunicatele de presa despre vicmediafun

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vicmediafun.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vicmediafun. Informatiile despre vicmediafun cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vicmediafun, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vicmediafun, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.