City Mall Fashion si Una Moda Group, impreuna pe “drumul matasii”

BUCURESTI - 9 iunie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Moda creeaza stiluri, City Mall Fashion le dezvaluie. Marti, 13 iunie, ora 11.00, va avea loc la City Mall, in cafeneaua Palm Tree Café, o conferinta de presa care va semnala implicarea City Mall, prin intermediul proiectului City Mall Fashion, in sustinerea tinerilor designeri din moda romaneasca.

City Mall Fashion si Una Moda Group, impreuna pe “drumul matasii”

Sponsorizarea de catre City Mall a colectiei Silk Road, realizata de Una Moda Group si prezentata in cadrul Romanian Fashion Week 2006, a fost un prim pas pentru promovarea si sprijinirea tinerilor designeri. Colectia, care a fost foarte bine primita la festivalul de la Iasi, a atras atentia prin tendintele minimaliste, trimiterile la curentul grunge, scenariu si prin povestea initiatica ascunsa in spatele numelui « silk road ».

Pentru cei care nu au ajuns in acest an la Iasi, dar si pentru cei care au dorit sa admire de aproape piesele acestei colectii, oferim joi o mostra din acest drum comun al matasii, pe care City Mall si Una Moda Group au hotarat sa il parcurga impreuna. Vor vorbi despre colectie creatoarele acesteia si coordonatorul Silk Road, analistul de moda Alin Galatescu.

Participarea implicita a City Mall la un eveniment de talia Romanian Fashion Week, prin sponsorizarea colectiei Silk Road, este inca un moment cheie al City Mall Fashion. City Mall Fashion este cel mai recent proiect al City Mall si vizeaza transformarea acestuia intr-un vector al promovarii adevaratelor repere din moda romaneasca, a celor mai interesante tendinte din fashion si totodata a tinerilor designeri.
New City Trends si Man City au fost primele doua show-uri organizate de City Mall, ele incadrindu-se intr-o serie de sapte evenimente programate pentru acest an.

Despre Victoria Holding

Deschis in 22 Octombrie, in Sos. Oltenitei Nr.2 (statia de metrou: Eroii Revolutiei), City Mall este cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala. City Mall are o eleganta galerie organizata pe patru etaje de magazine, cafenele si restaurante si o parcare dispusa pe trei niveluri subterane.
Svetlana Carstean
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/city-mall-fashion-si-una-moda-group-impreuna-pe-drumul-matasii