City Mall, sponsor al colectiei Silk Road, prezentata in cadrul Romanian Fashion Week

BUCURESTI - 24 mai 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

City Mall a sponsorizat colectia tinerilor designeri de la Una Moda Group, care va fi prezentata in cadrul festivalului Romanian Fashion Week ce va avea loc la Iasi in perioada 25-28 mai a.c.

Moda creeaza stiluri, City Mall Fashion le dezvaluie, acesta este sloganul sub care City Mall creaza evenimente de moda, sprijina sau se implica in evenimente deja existente la nivel national in lumea modei romanesti. Participarea implicita a City Mall la un eveniment de talia Romanian Fashion Week, prin sponsorizarea colectiei Silk Road apartinind tinerilor designeri de la Una Moda Group, este inca un moment cheie al proiectului City Mall Fashion.
City Mall Fashion este cel mai recent proiect al City Mall si vizeaza transformarea acestuia intr-un vector al promovarii adevaratelor repere din moda romaneasca, a celor mai interesante tendinte din fashion si totodata a tinerilor designeri.
New City Trends si Man City au fost primele doua show-uri organizate de City Mall, ele incadrindu-se intr-o serie de sapte evenimente programate pentru acest an. New City Trends, o adevarata demonstratie de stil, cu un maestru de ceremonii pe masura, Loredana Groza, a adus in prim plan colectii propuse de Irina Schrotter, Michael Spier, Mircea Barbulescu, Tina R., dar si de catre citiva tineri designeri, studenti ai Academiei de Arta din Bucuresti. Man City, un show industrial, s-a axat pe tendintele masculine, in diverse registre, fie ele casual sau elegante, sport sau romantice.
Moda reprezinta aria de dezvoltare maxima a conceptului de mall modern in lume si de aceea crearea unui spatiu de expresie si promovare a celor mai noi si mai curajoase tendinte din fashion este absolut necesara. City Mall si-a propus in acest sens sa devina un producator constant de show-uri de calibru atit in interiorul, cit si in exteriorul propriei sale locatii. Colectia Silk Road va putea fi vazuta si la Bucuresti in cadrul unui show organizat de catre City Mall in debutul sezonului toamna-iarna.

Despre Victoria Holding

Deschis in 22 Octombrie, in Sos. Oltenitei Nr.2 (statia de metrou: Eroii Revolutiei), City Mall este cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala. City Mall are o eleganta galerie organizata pe patru etaje de magazine, cafenele si restaurante si o parcare dispusa pe trei niveluri subterane.
Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
tel. 0765/233001

svetlana.carstean@city-mall.ro