City Mall. Un sezon colorat de reduceri!

BUCURESTI - 23 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

City Mall vă aşteaptă cu reduceri de până la 75 %, oferte promoţionale în toate magazinele sale şi preţuri speciale în singurul Sprider Stores din România, care şi-a deschis porţile pe 20 ianuarie în interiorul mall-ului nostru.

City Mall. Un sezon colorat de reduceri!

Campania de reduceri şi oferte speciale continuă în City Mall până la sfârşitul lunii februarie. Reducerile sunt de până la 75 % şi vă permit să vă răsfăţaţi, achiziţionând obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte, accesorii, la care aţi visat poate toată iarna. În plus, City Mall vă aşteaptă cu o surpriză de proporţii: lansarea recentă a magazinului Sprider Stores, primul din România în acest moment. Şi în Sprider Stores preţurile sunt speciale, dovadă fiind şi numărul impresionant de vizitatori din aceste prime zile de după lansare.
Daţi culoare sfârşitului de sezon! Nu rataţi discounturile din magazinele noastre!

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Cârstean
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/city-mall-un-sezon-colorat-de-reduceri