În City Mall, toamna se numără... patinatorii la shopping

BUCURESTI - 7 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sâmbătă, 9 septembrie, se deschide în City Mall, la parter, patinoarul cu gheaţă sintetică Coca-Cola. 60 mp de gheaţă, patine „naturale” pentru toată lumea, timp de o lună de zile, şapte zile din şapte.

În City Mall, toamna se numără... patinatorii la shopping

După ce ai petrecut o vară întreagă pe nisipul fin al Copacabanei, alături de dansatoarele de samba, în Rio de Janeiro, City Mall inaugurează pentru tine sâmbătă, 9 septembrie, patinoarul Coca-Cola, deschis publicului, timp de o lună, în fiecare zi între orele 17.00-22.00.
Cum intri pe patinoar? Pe baza unui bon de cumpărături din City Mall, pe care să figureze cel puţin o Coca-Cola. Patinele le primeşti gratuit şi participi automat la tombola Coca-Cola. Şi asta nu e tot. La patinoar te aşteaptă muzică şi animatori, iar în fiecare oră de program, ai parte de concursuri cu sute de premii în magazine şi de nenumărate surprize obligatoriu plăcute.
Începe toamna în forţă pe patinoarul Coca-Cola din City Mall!

Despre Victoria Holding

Deschis pe 22 octombrie 2005, City Mall este cel mai nou mall din Bucuresti.
Localizat la 5 minute de Piata Unirii, in Piata Eroii Revolutiei, City Mall este in acest moment singurul centru de acest gen care acopera semicercul de sud al Bucurestiului, asigurand servicii moderne si de calitate pentru cei peste 700.000 de locuitori din zona.

Considerat de arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall reprezinta o investitie de circa 30 milioane euro, cu o suprafata totala de 38.000 mp dintre care ~1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp.

Svetlana Carstean
PR Manager City Mall
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/in-city-mall-toamna-se-numara-patinatorii-la-shopping