Un Junior Weekend 100% artistic la City Mall

BUCURESTI - 6 iunie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sambata, 10 iunie, City Mall este gazda Festivalului de teatru Buratino, organizat de Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti, sector 4, in colaborare cu CD Press.

Un Junior Weekend 100% artistic la City Mall

Si in acest weekend, City Mall are un program special dedicat copiilor. Festivalul Buratino propune un spectacol in care vor fi prezenti 200 de copii talentati cu varste cuprinse intre 7-11 ani, respectiv 14 trupe care se vor intrece in arta teatrala, si un maestru de ceremonii pe masura: Gabriel Covesanu, alias Cove, el insusi actor la Teatrul “Ion Creanga”. Toti juniorii sunt asteptati la un maraton teatral de opt ore (de la 10.00 la 18.00) in care copiii joaca pentru copii.

Despre Victoria Holding

Deschis in 22 Octombrie, in Sos. Oltenitei Nr.2 (statia de metrou: Eroii Revolutiei), City Mall este cel mai nou si mai spectaculos centru comercial din capitala. City Mall are o eleganta galerie organizata pe patru etaje de magazine, cafenele si restaurante si o parcare dispusa pe trei niveluri subterane.
Svetlana Carstean
svetlana.carstean@city-mall.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/victoria-holding/un-junior-weekend-100-artistic-la-city-mall