vida    

Comunicate de presa si evenimente pe tema vida

 • vida. Petra Blaisse: Rulourile decorative si parasolare sunt parte integranta a arhitecturii

  vida

  Brasov, Brasov - 17 December 2013

  Comunicat de VELUX Romania SRL

  Petra Blaisse este unul dintre putinii designeri care abordeaza proiectele de arhitectura atat din interior cat si din exterior. Una dintre specialitatile sale este crearea de draperii si rulouri inovative, captivante pentru ochiul privitorului. In c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: velux , ferestre de mansarda , vida , concurs de design

  Vezi toate comunicatele de presa despre vida

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vida.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vida. Informatiile despre vida cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vida, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vida, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.