videoconferencing    

Comunicate de presa si evenimente pe tema videoconferencing

 • videoconferencing. RomBit Communications

  videoconferencing

  Bucuresti - 16 July 2012

  Comunicat de Rombit Communications S.R.L.

  Serviciul de videoconferinta pe care vi-l oferim consta intr-o gama de sisteme de transmitere de imagini in timp real, la orice distanta. Salile virtuale de sedinta astfel create va ofera posibilitatea de a intra in contact rapid, sigur si eficient c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: rombit communications , hosted , videoconferencing , services , polycom

  Vezi toate comunicatele de presa despre videoconferencing

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul videoconferencing.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la videoconferencing. Informatiile despre videoconferencing cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul videoconferencing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la videoconferencing, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.