Videotex

Definitie Videotex

Tehnologie care are ca scop cumpararea de acasa, un sistem interactiv care permite utilizatorilor accesul la informatii despre produse pe ecranul televizorului, cu ajutorul unui mic computer terminal, si comandarea produselor direct. Vezi Home Shopping.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Videotex? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Videotex.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Videotex. Definitiile termenilor despre Videotex cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Videotex, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Videotex.