MATCH POINT a cumparat 50% din actiunile VINEXPERT

BUCURESTI - 21 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Liderul pietei de chibrituri publicitare face a doua investitie in comertul cu vinuri si bauturi premium

Bucuresti, 20 noiembrie 2007. Catalin Paduraru, creatorul si fondatorul conceptului Vinexpert a anuntat astazi achizitionarea a 50% din actiunile companiei de catre Match Point. Pretul tranzactiei nu a fost dat publicitatii.
Match Point este liderul pietei de chibrituri publicitare din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 2 milioane Euro in 2007. Compania clujeana este la a doua investitie in comertul cu vinuri si bauturi premium, dupa ce, la sfirsitului anului trecut, a infiintat Vino Vero, importatorul care detine, deja, o cota de 60% din totalul vinurilor importate din Chile.
Vinexpert este singura retea de magazine specializate in vinuri si bauturi premium, infiintata in 1999 de catre Catalin Paduraru, dupa un concept original. Magazinelor din Bucuresti si Brasov li s-a alaturat si magazinul online www.evinoteca.ro, cel mai puternic din Romania.
In 2008, actionarii Vinexpert isi propun sa deschida cel putin 5 noi magazine.

Despre VINEXPERT

VINEXPERT - Cea mai mare colectie, cea mai buna selectie.
326.85.40
office@vinexpert.info

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vinexpert/match-point-a-cumparat-50-din-actiunile-vinexpert