Cadouri Corporate pentru sarbatorile de iarna

BUCURESTI - 7 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Intampina sarbatorile de iarna daruind cadouri elegante si rafinate menite sa aduca bucurie celor din jur! Orice sarbatoare este un prilej de bucurie, orice cadou este un mod de a multumi partenerilor nostri.

Descopera magia sarbatorilor de iarna in cadourile propuse de noi pe www.vinuridecolectie.ro, www.tuicadeprune.ro, www.accesoriivin.ro si www.cutiivin.ro.

Pentru ca in afaceri partenerii sunt foarte importanti am lansat o noua gama de produse pentru segmentul Business-to-Business.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna va oferim o gama variata de cadouri pe care le puteti oferi partenerilor de afaceri. Am pregatit o gama bogata de vinuri vechi de colectie din renumitele podgorii romanesti, vinuri tinere ideale pentru invechire, sticle realizate 100% manual imbuteliate cu distilate naturale de fructe, accesorii profesionale pentru servirea vinului, carafe si decantoare realizate manual, cutii de lemn pentru una sau doua sticle de vin.

Indraznim sa credem ca veti gasi cel putin un produs care sa indeplineasca cerintele dvs. si care vor surprinde prin eleganta, unicitate si rafinament.

Deja am intampinat luna Decembrie cu promotia de Sf Nicolae oferind un discount de 10% tuturor clientilor nostri. Va invitam sa vizitati siturile noastre saptamanal pentru a profita de ofertele speciale.

Despre VINO VERITAS COM

Echipa va asteapta cu informatii despre cadoul corporate perfect.

VINO VERITAS COM SRL
Str Drum Intre Tarlale 41-45, Sector 3, Bucuresti
Tel: 0212562981

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vino-veritas-com/cadouri-corporate-pentru-sarbatorile-de-iarna