Violenta

Definitie Violenta

Din punctul de vedere al dreptului civil, acel viciu de consimtamant care consta in amenintarea unei persoane cu un rau care insufla acesteia o temere care o determina sa incheie un act juridic civil, pe care altfel nu l-ar fi incheiat.Dupa caracterul amenintarii, violenta poate fi:- violenta legitima (justa, facuta in conditiile legii, in vederea realizarii unui drept subiectiv nu este viciu de consimtamant)- violenta nelegitima (injusta, ilicita).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Violenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Violenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Violenta. Definitiile termenilor despre Violenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Violenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Violenta.