Gorenje surprinde din nou!

BUCURESTI - 2 martie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Violet este “responsabila” de prezenta Gorenje la prima editie a Balului Operei Romane.

Cristalele Swarovski sunt de nelipsit în domeniul modei şi al bijuteriilor, datorită jocului magic de lumini. Cu toate aceastea şi casa - locul unde oamenii se simt relaxaţi şi stau confortabil - merită să aibă lucruri frumoase şi un design deosebit. Din acest motiv Gorenje a creat o gamă specială de frigdere şi congelatoare, editie limitata, incrustate cu cristale Swarovski - pentru cei cu gusturi alese. Fiecare aparat are peste 3500 de cristale a caror stralucire vor atrage priviri admirative. Aceasta gama contine ce e mai bun în designul inovator şi va decora casa oricărei persoane care caută frumuseţea absolută.

Mai mult decat atat, pentru Romania, Gorenje ofera un produs UNICAT cu 7000 de cristale Swarovski incrustate manual. In afara de revelatia unui produs care inspira prin cristalele stralucitoare, care incanta inima si ochii, combina frigorifica Gorenje Swarovski unicat impresioneaza si prin tehnologia de ultima generatie, fiind un produs din gama Premium. Interiorul frigiderului are un concept nou care permite utilizarea maxima a spatiului interior, zone de temperatura diferite care asigura conditii ideale de pastrare a alimentelor. In plus, controlul aparatului este digital.

Imaginea unica a aparatului data de stralucirea celor 7000 de cristale incrustate in usa este accentuata de culoarea neagra stralucitoare.

Un produs unicat trebuie sa apartina unei persoane “unice”, de aceea am ales sa fie “vedeta” licitatiei organizate la Balului Operei de pe data de 4 martie, iar fondurile stranse sa fie donate in scopuri caritabile. Licitatia va fi condusa de Mihaela Radulescu si Adrian Paduraru.

Despre Violet Advertising SRL

Violet Advertising este agentie de publicitate full-service, infiintata in anul 2001 si avand actionariat 100% romanesc. Printre brandurile care au acceptat provocarea Violet se numara Vincon Vrancea, Orion, Neoset, Intersnack (Pom-Bar), Bifa, Gorenje, Sony, Alpha Leasing, Libra Bank, Beauty Shop, Marks&Spencer si altii.

madalina@violet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/violet-advertising-srl/gorenje-surprinde-din-nou