VIOLET renunță la advertising! Și rămâne “VIOLET”.

BUCURESTI - 31 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

“We cannot walk alone!” Asta ar fi spus Martin Luther King Jr. și dacă ar fi fost CCO la agenția ”Jr. and King”. Dar nu a fost, din acest motiv o spunem noi. Lucrurile se schimbă. Întreaga lume este la o răscruce, iar drumul bătut până acum nu mai constituie o opțiune.

VIOLET renunță la advertising! Și rămâne “VIOLET”.

În acest context, agenția noastră și-a adaptat optica asupra mecanismelor pieței, privită în ansamblul ei, dar și a procesului prin care consumatorii (indivizi dependenți de context) iau deciziile. Iar acum a venit momentul ca noul mod de gândire să se reflecte în identitatea noastră.

VIOLET reprezintă lucrul cu instrumente din marketing, branding și tot ce înseamnă comunicare, adaptate nevoilor clientului și în acord (sau dimpotrivă, daca este cazul) cu specificul pieței pe care activează. Suntem un consultant de brand, preocupat de susținerea mărcilor mult mai profund și mai eficient decât o face advertisingul clasic. De aici și viziunea agenției, de a fi “brand defenders” și mai puțin “publicitari”.

Ceea ce ne îndreptățește și ne dă curaj sunt cei mai bine de 10 ani de când ființăm, combinați cu deschiderea spre nou și spre oameni diverși.

Așa ne găsește pe noi “fatidicul” 2012: “Brand defenders” într-o luptă concurențială, în care intrăm cu mințile ascuțite.

Taguri: VIOLETComvort Group
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/violet-advertising5/violet-renun-la-advertising-i-rmne-violet-