Virament

Definitie Virament

Plata fara numerar, transfer din contul platitorului in contul beneficiarului, operatiune efectuata de banca sau bancile celor doi detinatori de bani in cont. In fond, viramentul este un transfer de resurse din proprietatea unei unitati economice in proprietatea altei unitati.Prin virament se evita suplimentarea masei monetare in numerar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Virament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Virament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Virament. Definitiile termenilor despre Virament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Virament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Virament.