Curs inovativ Formator - Bucuresti 16-18 si 23-25 Aprilie

BUCURESTI - 6 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Iti doresti mai mult decat o simpla diploma de Formator? Vision Consulting te invita sa te alaturi celor care au decis sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala participand la cursul acreditat de Formator.

Cursul autorizat de Formator va prezinta caracteristicile procesului de invatare, metode si tehnici utilizate in educatia adultilor, metode de proiectare, organizare si evaluare a programelor de formare. De asemenea, cursul pune accent pe evidentierea modalitatilor de mentinere a calitatii programelor de formare si instruire.

Obiectiv

Dezvoltarea abilitatilor necesare pentru a deveni un trainer de succes.

Beneficii

* Vei obtine diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei
* Vei fi la curent cu ultimele tendinte in domeniul formarii adultilor
* Vei avea o imagine clara a rolurilor si responsabilitatilor unui unui formator.

Cursul este interactiv, partea practica reprezentand 70% din timpul cursului.

Participanti: Cursul se adreseaza atat celor care profeseaza si doresc sa-si imbunatateasca abilitatile, cat si celor care doresc sa devina traineri, instructori, profesori , asigurandu-le atat instruirea necesara, cat si calificarea formala.

Nr. participanti: 8 - 12 persoane

Durata: 6 zile

Trainer: Catalina Mariuta. Trainer certificat la nivel national, cu experienta semnificativa in training si business. Expertiza si experienta in training cuprinde: Prezentari de Impact, Tehnici de Comunicare, Managementul Timpului, Formare de Formatori. Are o experienta de peste 8 ani in companii nationale si internationale unde a ocupat pozitii de Sales Manager, Executive Manager, General Manager.

Locatie: Str. Doamnei, nr. 14 - 16, corp C, sector 3.

Despre vision consulting

VISION CONSULTING

Adresa: Strada Doamnei, nr 14-16, corp C, sector 3, Bucuresti
Tel: 021 310 86 80