Lansarea in Romania a terapiei de renuntare la fumat, utilizand biorezonanta

BUCURESTI - 13 iunie 2006

Comunicat tip General in Sanatate

Compania joint ventures Vita Nova va lansa miercuri terapia de renunţare la fumat utilizând aparatura de biorezonanţă. După succesul de mai mulţi ani al biorezonanţei în 44 de ţări ale lumii, acum, Vita Nova introduce în România terapia de renunţare la fumat. Aceasta are efect rapid de eliminare a nicotinei din organism într-o singură şedinţă; fără efecte adverse sau sevraj; durata terapiei este de 1 oră; se asigură asistenţă de specialitate precum şi monitorizare post-terapie.

Lansarea in Romania a terapiei de renuntare la fumat, utilizand biorezonanta

O veste extraordinară pentru cei care vor să se lase de fumat!

Compania joint ventures Vita Nova va lansa miercuri, 14 iunie 2006 cu începere de la orele 15.00 terapia de renunţare la fumat utilizând aparatura de biorezonanţă. La conferinţa de presă inaugurală va fi prezent dl. SZEKELY Ervin, secretar de stat din Ministerul Sănătăţii, dl. dr. MOLNAR Gyorgy, medicul care practică această terapie în Ungaria şi are o experienţa clinică de 4 ani, având un număr de peste 4.000 de pacienţi trataţi cu o rată de succes de 90 la sută.

După succesul de mai mulţi ani al biorezonanţei în 44 de ţări ale lumii, acum, Vita Nova introduce în România terapia de renunţare la fumat. Aceasta are efect rapid de eliminare a nicotinei din organism într-o singură şedinţă; fără efecte adverse sau sevraj; durata terapiei este de 1 oră; se asigură asistenţă de specialitate precum şi monitorizare post-terapie. Costul terapiei este mai puţin decât preţul a 100 de pachete de ţigări.

Aparatul de biorezonanţă, prin intermediul electrozilor este capabil să transmită serii de semnale bio-electrice pe suprafaţa corpului, care constituie răspunsuri ale organismului la seriile de semnale speciale produse şi emise de către aparat. Aceste semnale ajung să influenţeze activitatea electrică şi magnetică a organismului, astfel mostrele de vibraţii „disarmonice” sau patologice sunt evaluate, corectate, modificate, inversate şi amplificate de către aparat, apoi sunt retransmise organismului prin intermediul electrozilor de modulaţie ca mostre de vibraţii terapeutice.

Primele cabinete dotate cu aparatură ultramodernă de biorezonanţă BICOM 2000, de fabricaţie germană îşi vor deschide porţile cu această ocazie în Bucureşti, str. Leon Vodă nr. 21.

Peste o lună urmează lansarea activităţii în alte 8 centre regionale de biorezonanţă la: Braşov, Cluj, Constanţa, Oradea, Timişioara, Craiova, Iaşi şi Bacău.

Începe o viaţă nouă fără fumat!

Despre Vita Nova

Data şi ora desfăşurării evenimentului: 14 iunie 2006, orele 15.00
Locul desfăşurării: Vita Nova, Bucureşti, str. Leon Vodă nr. 21, sector 4 (aproape de intersecţie B-dul Dimitrie Cantemir şi B-dul Mărăşeşti, fostul Restaurant Budapesta)
Contact: 021-330-0360