vitalfields    

Comunicate de presa si evenimente pe tema vitalfields

 • vitalfields

  Bucuresti - 13 February 2018

  Comunicat de EAST FACTORY SRL

  ... vitalfields România, o companie agricolă digitală ce aparține de Climate Corporation, pe un eșantion de 150 de fermieri români ce exploatează peste 96.000 ha din cele mai performante zone agrare ale țării, relevă ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: vitalfields , climate corporation , bogdan chirvasuta , aplicatie digitala , agro digital

  Vezi toate comunicatele de presa despre vitalfields

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul vitalfields.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la vitalfields. Informatiile despre vitalfields cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vitalfields, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la vitalfields, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.