Viteza comerciala

Definitie Viteza comerciala

Indicator care reflecta viteza medie de deplasare a mijloacelor de transport, luand in considerare timpii de stationare de pe parcurs, determinati de operatiile de incarcare-descarcare sau de tehnologia de transport folosita (stationarea mijloacelor de transport feroviar in statiile intermediare pentru realizarea operatiunilor de incrucisare si depasire a trenurilor).Viteza comerciala se determina ca raport intre distanta parcursa, exprimata in kilometri sau mile marine si timpul de circulatie, exprimat in ore sau zile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza comerciala. Definitiile termenilor despre Viteza comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza comerciala.