Viteza de lucru

Definitie Viteza de lucru

Indicator care exprima volumul de marfuri manipulate (incarcate-descarcate) la punctele de incarcare-descarcare si transbordare, intr-o unitate de timp.Viteza de lucru se exprima in tone de marfa manipulata pe ora, schimb sau zi de exploatare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de lucru? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de lucru.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de lucru. Definitiile termenilor despre Viteza de lucru cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de lucru, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de lucru.