Viteza de recoltare

Definitie Viteza de recoltare

Indicator care exprima cantitatea de produse sau suprafata recoltata intr-un anumit interval de timp (de regula o zi).Viteza de recoltare zilnica se stabileste impartind volumul total de recoltare la numarul de zile in care trebuie terminata aceasta lucrare.Viteza de recoltare zilnica serveste la organizarea si urmarirea desfasurarii operatiunilor de recoltare in vederea desfasurarii recoltarii in flux continuu si realizarii volumului zilnic corespunzator vitezei stabilite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de recoltare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de recoltare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de recoltare. Definitiile termenilor despre Viteza de recoltare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de recoltare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de recoltare.