Viteza de rotatie a creditelor-furnizor

Definitie Viteza de rotatie a creditelor-furnizor

Indicator economico-financiar de activitate.Aproximeaza numarul de zile de creditare pe care persoana juridica il obtine de la furnizorii sai.In mod ideal ar trebui sa includa doar creditorii comerciali.(Sold mediu furnizori / Achizitii de bunuri (fara servicii)) x 365unde pentru aproximarea achizitiilor se poate utiliza costul vanzarilor sau cifra de afaceri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie a creditelor-furnizor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie a creditelor-furnizor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie a creditelor-furnizor. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie a creditelor-furnizor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie a creditelor-furnizor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie a creditelor-furnizor.