Viteza de rotatie a debitelor-clienti

Definitie Viteza de rotatie a debitelor-clienti

Indicator economico-financiar de activitate.Calculeaza eficacitatea persoanei juridice in colectarea creantelor sale.Exprima numarul de zile pana la data la care debitorii isi achita datoriile catre persoana juridica.(Sold mediu clienti / cifra de afaceri) x 365O valoare in crestere a indicatorului poate indica probleme legate de controlul creditului acordat clientilor si, in consecinta, creante mai greu de incasat (clienti rau platnici).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie a debitelor-clienti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie a debitelor-clienti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie a debitelor-clienti. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie a debitelor-clienti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie a debitelor-clienti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie a debitelor-clienti.