Viteza de rotatie a dobanzii

Definitie Viteza de rotatie a dobanzii

Se determina prin impartirea profitului obtinut inainte de plata dobanzii si a impozitului la valoarea dobanzii platite, spre a se vedea de cate ori profitul depaseste dobanda platita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie a dobanzii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie a dobanzii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie a dobanzii. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie a dobanzii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie a dobanzii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie a dobanzii.