Viteza de rotatie a unui cont de creante

Definitie Viteza de rotatie a unui cont de creante

Se determina ca raport intre valoarea vanzarilor pe credit si valoarea conturilor de creante.Prin aceasta se masoara de cate ori conturile de creante sunt vandute in decursul unui an.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie a unui cont de creante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie a unui cont de creante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie a unui cont de creante. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie a unui cont de creante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie a unui cont de creante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie a unui cont de creante.