Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate

Definitie Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate

Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate (VRAI) evalueaza eficacitatea managementului activelor imobilizate prin examinarea valorii cifrei de afaceri generate de o anumita cantitate de active imobilizate. VRAI = Cifra de afaceri / active imobilizate

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate. Definitiile termenilor despre Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza de rotatie (circulatie) a activelor imobilizate.