Viteza liniei de productie in flux

Definitie Viteza liniei de productie in flux

Parametru de proiectare, organizare si functionare a liniei, care caracterizeaza viteza cu care se deplaseaza produsele in spatiu si timp.Viteza liniei de productie in flux se determina ca raport intre distanta dintre centrele a doua produse alaturate de pe linie si cadenta liniei respective.Stabilirea vitezei liniei de productie in flux permite urmarirea si respectarea cadentei liniei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza liniei de productie in flux? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza liniei de productie in flux.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza liniei de productie in flux. Definitiile termenilor despre Viteza liniei de productie in flux cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza liniei de productie in flux, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza liniei de productie in flux.