Viteza tehnica

Definitie Viteza tehnica

Indicator care reflecta viteza medie de circulatie a mijloacelor de transport - exprimata in km/zi sau ora - fara a se tine seama de stationarile de pe parcurs pentru operatiile de incarcare-descarcare sau alte stationari determinate de tehnologia de transport folosita.Viteza tehinca se determina ca raport intre distanta parcursa si timpul de circulatie.Viteza tehnica depinde de performantele tehnico-constructive ale mijloacelor de transport, de starea tehnica a acestora, de calea de transport pe care circula, de calificarea profesionala a celor care conduc mijloacele de transport etc.Vezi si Viteza de comunicatie

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Viteza tehnica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Viteza tehnica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Viteza tehnica. Definitiile termenilor despre Viteza tehnica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Viteza tehnica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Viteza tehnica.