Poze Vivalia soarelui

 • Apartamente Vivalia Soarelui Timisoara

  Poza: Acum și în Timișoara! S-a lansat Vivalia Soarelui, ansamblu rezidențial inovativ și o nouă generație de apartamente.

 • Tara Soarelui Rasare pe ecranele Cocor Channel

  Poza: Tara Soarelui Rasare pe ecranele Cocor Channel

 • E VREMEA MESERIAȘILOR care știu să valorifice energia soarelui

  Poza: E VREMEA MESERIAȘILOR care știu să valorifice energia soarelui

 • Viata este o gradina. Trandafirii sunt iubirea, crinii sunt frumusetea, margaretele reprezinta sanatatea si floarea-soarelui reprezinta energia

  Poza: Viata este o gradina. Trandafirii sunt iubirea, crinii sunt frumusetea, margaretele reprezinta sanatatea si floarea-soarelui reprezinta energia

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul vivalia soarelui.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la vivalia soarelui. Pozele pe tema vivalia soarelui cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul vivalia soarelui, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la vivalia soarelui, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la vivalia soarelui.