Multifunctionalele Sharp, acum in portofoliul de produse si servicii VLAMIR

BUCURESTI - 15 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie, Retail

Un nou parteneriat pe piata de printing din Romania.

U
Multifunctionar color Sharp

Multifunctionar color Sharp

 Parteneriatul cu Vlamir vine într-un moment în care ne dorim întărirea şi dezoltarea prezenţei noastre pe piaţa românească şi credem că împreună cu reţeaua lor de parteneri vom creşte poziţia ocupată de Sharp în clasamentul local al producătorilor de echipamente multifuncţionale şi servicii de printare 

Jacek Dzierżanowski DS Distribution Sales Manager CEE

Vlamir şi-a extins recent portofoliul de produse şi servicii de tipărire cu echipamentele multifuncţionale Sharp şi soluţiile de management de printare aferente.

Vlamir a încheiat un contract de distribuţie cu Sharp, devenind partener autorizat pentru toată gama de produse.

Incepând cu 1 octombrie 2017, echipamentele multifuncţionale Sharp se pot achiziţiona prin reţeaua de parteneri locali Vlamir, împreuna cu o gamă variată de servicii post-vânzare.

“Parteneriatul cu Vlamir vine într-un moment în care ne dorim întărirea şi dezoltarea prezenţei noastre pe piaţa românească şi credem că împreună cu reţeaua lor de parteneri vom creşte poziţia ocupată de Sharp în clasamentul local al producătorilor de echipamente multifuncţionale şi servicii de printare” Jacek Dzierżanowski   DS Distribution Sales Manager CEE  

“Includerea echipamentelor multifuncţionale Sharp în portofoliul Vlamir consolidează suportul pe care îl putem oferi integratorilor şi revânzătorilor specializaţi. Avantajele costului pe pagină pentru aceste echipamente şi fiabilitatea lor transformă brandul Sharp într-un partener de încredere pentru utilizatori.” Carmen Vlădescu- Director General Vlamir

Sharp inventează produse şi soluţii unice, în beneficiul societăţii şi al companiilor de peste 100 de ani. Crezul lor actual este acelaşi ca şi atunci: ambiţia pentru excelenţă.

In 1972 au lansat primul fotocopiator Sharp, primul pas dintr-o călătorie ce a constat în lărgirea constantă a modelelor de imprimante de birou, echipamente de scanare a documentelor, imprimante multifuncţionale versatile (MFP) şi imprimante de producţie performante, alături de o gamă completă de soluţii de gestionare a documentelor şi alte soluţii de software.

Vlamir, prezent pe piaţa românească încă din 1992, s-a adaptat constant cerinţelor pieţii si s-a dezvoltat odată cu exigenţele partenerilor, elementele definitorii ale companiei fiind seriozitatea, profesionalismul, daruirea si dorinta de a fi mereu in sprijinul clientilor.

De peste 25 de ani parteneriatele cu furnizorii reprezinta cheia succesului companiei. Fiabilitatea şi calitatea produselor şi serviciilor pe care le promovează sunt dovedite în timp cu ajutorul reţelei de parteneri aflată în continua dezvoltare, asigurând proactiv, la nivel national, suportul pentru clienţi.

Despre Vlamir Impex SRL

Seriozitatea, profesionalismul, implicarea și dorința de a fi mereu în sprijinul clientului sunt elementele definitorii ale companiei VLAMIR.