VLAMIR, UNICUL PARTENER CERTIFICAT KYOCERA MDS IN ROMANIA!

BUCURESTI - 19 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C

Incepând cu iunie 2013, VLAMIR este unicul partener KYOCERA certificat MDS în Romania.

MDS – Managed Document Services – înseamnă de fapt optimizarea întregului proces de document output – de la imprimare la arhivare, stabilirea de fluxuri de documente conforme cu procedurile de lucru, accesul controlat la conținut și securitatea informațiilor, reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
Certificat VLAMIR PARTENER KYOCERA MDS

Oliver Kreth - General Manager European Marketing la KYOCERA Document Solutions

Cu ocazia Conferinței Internaționale a Partenerilor Kyocera Document Solutions Europe din iunie 2013, Vlamir a devenit unicul partener certificat MDS al Kyocera în România. Această certificare atestă faptul că Vlamir este capabil să furnizeze soluții complexe de cost control și administrare a documentelor.

Abordarea globală face din MDS o strategie unică și vitală pentru orice companie care vrea să analizeze întregul potențial de reducere a costurilor. Din experiență s-a demonstrat că implementarea MDS într-o companie poate reduce costurile cu documentele cu aproximativ 30%.

Inaintea aplicării unei soluții MDS, specialiștii VLAMIR identifică fluxurile actuale de documente și relația lor cu procedurile de lucru ale clientului, structura sa de utilizatori și echipamente, luând în calcul costurile legate de acestea. In urma unei analize atente, sunt puse în evidență locurile unde se pot face îmbunătățiri ale eficacității și eficienței proceselor legate de documente.

Managementul deșeurilor rezultate în procesul de creare a documentelor este de asemenea parte a optimizării pe care în final o vom propune în mod adaptiv fiecarui client în parte.

În plus, VLAMIR oferă clienților săi o gamă largă de produse și servicii specifice activității de office, eliminând astfel frustrarea și pierderea de timp cauzată de interacțiunea cu mai mulți furnizori.

Pe scurt, folosind solutiile KYOCERA MDS, VLAMIR poate optimiza outputul de documente, reduce costurile și volumul de muncă din departamentului de IT și nu în ultimul rand să reducă impactul imprimantelor și a multifuncționalelor dumneavoastră asupra mediului înconjurător.

MDS devine subiect de discuție în marea majoritate a companiilor din Europa: una din patru companii crede că optimizarea proceselor de imprimare și copiere este necesară în următorii doi ani și are ca scop principal reducerea costurilor . Această informație este una dintre descoperirile cheie ale studiului “Managed Document Services in Europe”.  In August 2012 KYOCERA Document Solutions și institutul independent de cercetare Loudhouse a întrebat 750 de directori IT din 8 țări europene despre gestionarea documentelor din companiile lor.

Din ce în ce mai multe companii din Europa își dau seama că o gestionare eficientă a documentelor este o necesitate în lupta împotriva costurilor tot mai mari. Acest lucru este arătat cu ajutorul sondajului “Managed Document Services (MDS) in Europe”, care a fost inițiat de Kyocera Document Solutions. Conform acestui sondaj, 74% din directorii IT intervievați văd reducerea costurilor ca principalul beneficiu al conceptului MDS. Mai mult, 52% se așteaptă la proceduri de operare mai rapide și 47% anticipează o transparență mai mare a costurilor.

De la imprimare, monitorizare, arhivare și controlul costului ca forțele motrice ale pieței.

Inlocuirea componentelor hardware nu este singura soluție pentru cea mai bună procesare a documentelor. Dintre directorii intervievați, 12% au indicat ca implementarea soluțiilor software este principalul motiv pentru schimbare în gestionarea imprimarilor și a documentelor. Pentru majoritatea factorilor de decizie, automatizarea proceselor aduce cel mai mare avantaj: 38% dintre intervievați declară că acest factor are cel mai mare efect asupra reducerii costurilor.

MDS este un subiect pentru top management

O altă constatare esențială a studiului KYOCERA este ca MDS este un subiect strategic în companiile europene deoarece o abordare globală a procesării documentelor are efecte asupra tuturor celorlalte secțiuni ale companiei. Din acest motiv în cele mai multe cazuri cei care decid implementarea unui concept MDS sunt în 65% din cazuri directorii IT sau în 39% din cazuri CIO. In 21% din cazuri CEO-ul este implicat în procesul de luare a deciziei.

Totuși nu numai costurile provoacă firmele să fie mai atente la MDS. Aproape toate companiile europene care au luat parte la sondaj au aratat ca problemele legate de mediul înconjurător influențeaza foarte mult deciziile lor în privința investițiilor IT. Companiile ar vrea să reducă consumul de energie (aproape 87% dintre ele), să reducă emisiile de dioxid de carbon (70%) și să evite deșeurile (81%). Un rezultat simpatizat de KYOCERA Document Solutions având în vedere tehnologia sa unică ECOSYS. Cu această tehnologie, deșeurile sunt reduse cu până la 75% în comparație cu celelalte sisteme disponibile, datorită componentelor de lungă durată.

Oliver Kreth - General Manager European Marketing la KYOCERA Document Solutions Europe B.V - “ Rezultatele studiului ne confirmă că strategia de a ne alinia ca un furnizor global de soluții pentru gestionarea documentelor este corectă. Din acest motiv noi vom dezvolta abordarea MDS; Kyocera se va concentra pe cele mai adecvate soluții software, hardware și servicii. Ținta noastră este să susținem companiile din toată Europa în optimizarea procedurilor și reducerea costurilor”.

Despre Kyocera Document Solutions Europe B.V.  Kyocera este una dintre companiile lider în domeniul soluțiilor de tipărire. Portofoliul său cuprinde imprimante , multifuncționale și dispozitive de tipărit pentru formate mari, completat de soluții eficiente pentru gestionarea documentelor și servicii aferente. Kyocera furnizează produse inovative, construite pe baza unor componente ultra-durabile, ce oferă clienților cel mai mic cost de utilizare precum și maximizarea productivității.

Despre Vlamir Impex SRL

Fiind prezenți pe piața românească încă din 1992, ne-am adaptat constant cerințelor pieții și ne-am dezvoltat odata cu exigențele consumatorilor.

De peste 21 de ani parteneriatul cu producătorul japonez KYOCERA este cheia succesului nostru. Fiabilitatea și calitatea produselor KYOCERA sunt recunoscute în toată lumea, iar acest lucru ne-a ajutat să venim în întâmpinarea clienților cu produse competitive, pe care își pot baza cu încredere afacerile.

O rețea de distribuitori și parteneri în continua dezvoltare asigura proactiv suportul tehnic al clienților la nivel național. Grupul de soluții MDS și partenerii VLAMIR din industria IT implementează aplicații specializate pentru managementul centralizat al documentelor , parcului de echipamente și consumabilelor.

În afară de soluții de tipărire și echipamente de printare și copiere, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou și consumabile reprezentând branduri de o calitate excepțională: CITIZEN, DESQ, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, RAPESCO și multe altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vlamir-impex-srl/vlamir-unicul-partener-certificat-kyocera-mds-in-romania