Connex contribuie la un viitor mai bun al romanilor

BUCURESTI - 12 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 12 ianuarie 2005 – Connex are placerea sa anunte lansarea noului program “Connex pentru Viitor”, prin care compania si-a propus sa se implice in comunitate si sa sustina initiativele ce pot imbunatati viata romanilor.

Prin acest program, Connex se angajeaza sa investeasca 1 cent la fiecare 10 apeluri efectuate in retea, pentru sprijinirea a trei domenii: “Invatamantul romanesc”, “Restaurarea monumentelor romanesti” si “O Romanie mai curata”. Cele trei domenii au fost identificate ca fiind importante pentru comunitatile locale si la nivel national, in urma studiilor de piata efectuate de Connex.

“Romania trece printr-o perioada de mari schimbari. Sunt multe lucruri pe care romanii trebuie sa le realizeze in perspectiva integrarii europene din 2007. Obiectivul programului ‘Connex pentru Viitor’ este sa sprijine aceste eforturi prin implicarea in zona educationala, culturala si ecologica”, a spus Ken Campbell, Vice Presedinte de Marketing la Connex.

“Incepand de acum si pana la sfarsitul anului 2007, estimam o contributie totala a Connex la acest program de 7 milioane USD”, a adaugat Ken Campbell.

Connex a contribuit in permanenta la sustinerea programelor destinate comunitatii. Noul program ofera clientilor Connex, pentru prima data, posibilitatea de a-si exprima optiunea.

“Pana la sfarsitul lunii februarie, clientii Connex sunt invitati sa ne spuna care este cel mai important domeniu pentru regiunea lor, dintre cele trei propuse de Connex, prin apelarea gratuita a numarului *111, sau vizitand http://www.connex.ro/pentruviitor. Dupa centralizarea raspunsurilor, Connex va incepe sa aloce fonduri pentru proiectele regionale si nationale care raspund nevoilor comunitatii”, a spus Lidia Solomon, Director de Relatii Publice la Connex.

De asemenea, Connex va continua sa desfasoare activitati de caritate prin Fundatia Connex. Cunoscuta anterior sub numele de Fundatia Sirois, Fundatia Connex este sustinuta financiar de angajati, valoarea fondurilor fiind dublata anual de companie. Aceste fonduri sunt destinate programelor de sprijinire a copiilor, tinerelor mame si persoanelor varstnice.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de comunicatii mobile din Romania, cu 4.369.745 de clienti, la data de 30 septembrie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000

lidia.solomon@connex.ro