Connex isi extinde oferta de telefoane 3G prin parteneriatul cu Motorola

BUCURESTI - 5 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Connex, lider al pietei de telefonie mobila si prima retea de servicii video mobile din Romania, anunta adaugarea telefonului Motorola v975 la portofoliul sau de telefoane 3G, in vederea apropiatei lansari comerciale a serviciului.

Connex isi extinde oferta de telefoane 3G prin  parteneriatul cu Motorola

Dotat cu functionalitati multimedia avansate si fiind, in acelasi timp, un terminal accesibil, Motorola v975 preia forta tehnologiei 3G si o pune la dispozitia utilizatorilor sai din Romania. Motorola v975 include functia de video conferinta in ambele sensuri, camera VGA cu zoom 4X, streaming audio si video, descarcarea si redarea unei game variate de fisiere multimedia si memorie extinsa. Nu numai ca puteti accesa aceste documente, dar le puteti transmite si altora, prin transfer de date in banda larga cu o viteza de pana la 384 kbps.
„Cu Motorola v975 si serviciile 3G oferite de Connex, comunicatiile mobile fac un nou pas important in lumea incitanta a serviciilor video mobile. Suntem incantati sa adaugam telefonul Motorola v975 in portofoliul nostru, acesta fiind un produs nou, sofisticat si avantajos pentru clientii nostri 3G” a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Connex. “Acest produs va aduga o noua dimensiune unica serviciilor noastre 3G” a adaugat Ken Campbell.
Aurelian Sima, Country Manager Motorola Romania, afirma: „Salutam lansarea 3G in Romania si suntem incantati ca utilizatorii romani vor putea acum sa se bucure de cele mai avansate experiente de comunicatii - muzica, clipuri video, jocuri, filme, apeluri video si servicii nelimitate de date. Imbinand accesibilitatea si tehnologia de varf 3G, Motorola v975 va oferi utilizatorilor de servicii 3G de la Connex posibilitatea sa beneficieze de solutii inovative multimedia si de divertisment. Connex introduce noua generatie de servicii de telecomunicatii, iar noi suntem onorati sa sustinem eforturile sale pentru o mai buna comunicare, prin modelul nostru v975 si, in viitor, printr-un portofoliu extins de produse 3G”.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de comunicatii mobile din Romania, cu 4.910.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2004. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ:TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.
Lidia Solomon
Director Relatii Publice
Phone: +4021 302 1000

lidia.solomon@connex.ro