Noutati Connex la CERF 2004: Connex lanseaza serviciul Jocuri Java si isi extinde programul de loialitate

BUCURESTI - 22 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Connex anunta lansarea, la CERF 2004, a serviciului Jocuri Java, precum si extinderea programului de loialitate “Connex in fiecare zi”, pentru clientii serviciilor de date.

Noutati Connex la CERF 2004: Connex lanseaza serviciul Jocuri Java si isi extinde  programul de loialitate

Jocurile Java oferite de Connex vor permite utilizatorilor de toate varstele sa beneficieze, direct pe telefonul mobil, de peste o suta de jocuri din categorii variate: "Actiune”, “Aventura”, “Arcade”, “Board”, “Puzzle”, “Software”. Oferta Connex se adreseaza atat abonatilor, cat si utilizatorilor de cartele Connex Go! si Kamarad, si este compatibila cu toate tipurile de terminale Java existente.

Connex anunta extinderea pachetului de beneficii oferite in cadrul programului de loialitate “Connex in fiecare zi”. Incepand de vineri, 23 aprilie 2004, Connex va oferi puncte de loialitate si clientilor serviciilor de date. Punctele de loialitate se acorda fiecarui cont activ in retea, prin acumularea punctelor corespunzatoare fiecarei facturi emise si achitate.

La editia din acest an a CERF, Connex a lansat cel mai mare hotspot Wi-Fi din Europa centrala si de est, pus la dispozitia vizitatorilor in toate pavilioanele Romexpo, prin serviciul Connex NetZone. Vizitatorii standului Connex beneficiaza gratuit de acces wireless la Internet, cu viteza broadband, prin intermediul serviciului Connex NetZone.

Connex prezinta, la standul sau din pavilionul 16, servicii si aplicatii de ultima ora, destinate consumatorilor individuali si companiilor: “Mobile Office”, “Mobile Internet”, “Mobile Streaming”, aplicatii mobile GPRS, “Connex MMS”, “Connex Foto”, “myAccount”, “Connex Meeting Call”, “Busola Connex”, “Connex NetZone”, “myBanking”, “mail2sms”.

Despre Vodafone România

Connex este liderul pietei de telecomunicatii din Romania, cu 3.457.000 de clienti, la data de 31 decembrie 2003. Connex este marca inregistrata a MobiFon S.A., o filiala a Telesystem International Wireless Inc. (NASDAQ: TIWI; TSX: TIW). Actionarii principali ai Connex sunt Telesystem International Wireless (TIW), Canada, si Vodafone, Marea Britanie.

Lidia Solomon
Phone: +4021 302 1000
Fax: +4021 302 1460

lidia.solomon@connex.ro