Toti clientii Vodafone Romania beneficiaza de reduceri la achizitionarea biletelor pentru concertul Guns N’Roses

BUCURESTI - 12 august 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vodafone Romania are placerea sa ofere clientilor sai bilete la preturi reduse cu 11 - 14% pentru concertul Guns N’Roses. Acest beneficiu este oferit de Vodafone tuturor clientilor sai, noi si existenti, ca urmare a parteneriatului incheiat cu organizatorii concertului Guns N’Roses, ce va avea loc la Bucuresti, in 21 septembrie.

Mentionam ca numarul biletelor la pret redus este limitat, Vodafone preluand cate 2000 de bilete pentru fiecare categorie de pret.

Biletele vor fi puse in vanzare incepand de luni, 16 august, in toate magazinele Vodafone din tara, la preturile urmatoare.

- Normal Circle:110 RON (reducere de 14%);
- Golden Circle:170 RON (reducere de 11%);
- VIP: 230 RON (reducere de 13%);
- VIP -1: 260 RON (reducere de 12%).

In perioada urmatoare, Vodafone va organiza concursuri cu premii constand in bilete gratuite la concertul Guns N’Roses. Urmariti-ne pe Facebook - www.facebook.com/vodafonero - si pe Twitter – www.twitter.com/vodafonebuzz - pentru mai multe detalii.

Show-ul Guns N’Roses de la Bucuresti face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour” si este organizat de D&D East Entertaiment, unul dintre cei mai importanti promotori de concerte internationale din Romania.

Vodafone a sponsorizat organizarea mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Dépêche Mode, prin programul Vodafone Best Music.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.819.000 clienti, la 30 iunie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, la 30 iunie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Silviu Nicolescu
publicrelations_ro @ vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/toti-clientii-vodafone-romania-beneficiaza-de-reduceri-la-achizitionarea-biletelor-pentru-concertul-guns-nroses