Vodafone Romania are 81 de magazine proprii in toata tara

BUCURESTI - 9 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Vodafone Romania anunta cresterea retelei sale de distributie la 81 de magazine proprii, in toata tara. Alaturi de magazinul din Mangalia, situat in Soseaua Constantei , Bloc 9, parter, s-au deschis recent magazinele Vodafone din Tecuci, Oltenita, Fetesti, Sighisoara si Ramnicu Sarat. In ultimele 12 luni, Vodafone Romania si-a dublat numarul de magazine proprii.

'Dorim ca produsele si serviciile noastre, precum si experienta unica a unei vizite intr-un magazin Vodafone, sa fie accesibile pentru cat mai multi clienti, din toate orasele tarii. Vom continua sa extindem reteaua de magazine proprii intr-un ritm intens, si in urmatoarele luni”, a spus Liliana Solomon, Presedinte & Chief Executive Officer, Vodafone Romania.
Noile magazine Vodafone Romania ofera o gama completa de servicii Vodafone, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru cei din segmentul de afaceri. De asemenea, clientii nostri pot beneficia acum de cele mai avantajoase oferte promotionale Vodafone si pachete special create pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor de comunicare.
Clientii care se aboneaza la serviciul Vodafone Acasa pana la 2 septembrie 2007 beneficiaza de pana la 150 de minute gratuite suplimentare pentru apelarea destinatiilor Vodafone mobil, timp de cate 6 luni / an, in fiecare an din perioada contractuala (6 luni pentru abonamente incheiate pe o perioada de 1 an, sau 12 luni pentru abonamente incheiate pe o perioada de 2 ani).
Incepand cu 1 iunie 2007, Vodafone a lansat propria gama de telefoane mobile la preturi accesibile, Vodafone 125 si Vodafone 225, care vor insoti ofertele pentru clientii Cartelei Vodafone. Clientii care activeaza o Cartela Vodafone pana la 15 iulie 2007 si trimit un SMS cu tarif normal, la 4545, primesc un credit initial de 5 USD si un credit suplimentar de 5 USD. In plus, Vodafone ofera 10 USD lunar, timp de 5 luni, pentru 5.000 de clienţi si 100 de SMS-uri si MMS-uri lunar in retea, timp de 5 luni, pentru toti ceilalti clienti care activeaza Cartela Vodafone in aceasta perioada.
Pana la 15 iulie 2007, clientii care se aboneaza la serviciile Vodafone pentru o perioada de 2 ani, pot beneficia de oferta speciala care include 240 de minute, 240 de SMS-uri si 240 de MMS-uri gratuite in retea, timp de 6 luni*. De asemenea, clientii primesc si 50% reducere la abonament, in primele 3 luni din fiecare an, precum si 50% reducere la o optiune de convorbiri internationale, la alegere, in primele 3 luni din fiecare an, pe viata.
Pana pe 15 iulie 2007, clientii serviciilor pe baza de abonament beneficiaza de oferta promotionala a serviciului Vodafone Navigator. Astfel, acestia pot pot testa gratuit serviciul, timp de o luna, beneficiind de acces gratuit la harta Romaniei.
De asemenea, pana la 30 septembrie 2007, clientii Vodafone Romania beneficiaza de oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband: viteza dubla de transfer de date, de pana la 2.8 Mbps pentru toate abonamentele 3G broadband si preturi avantajoase la cardurile de date 3G broadband, ajungand pana la 0 USD, in functie de tipul abonamentului ales si de perioada contractuala.
Ofertele pentru serviciile 3G si 3G broadband sunt valabile numai in magazinele Vodafone din orasele cu acoperire 3G si 3G broadband: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.

* Cele 6 luni se refera la primele 3 luni din primul an si primele 3 luni din cel de-al doilea an de contract.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 7.954.000 de clienti, la data de 31 martie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 206,4 milioane de clienti din intreaga lume.
Relatii Publice
Vodafone Romania
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-are-81-de-magazine-proprii-in-toata-tara