Vodafone Romania reduce tarifele pentru apeluri in roaming si extinde reteaua de operatori preferati in toate zonele lumii

BUCURESTI - 2 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand din 11 iunie, Vodafone Romania reduce tarifele de roaming pentru apelurile efectuate si primite in spatiul Uniunii Europene. In tarile din afara spatiului european, clientii Vodafone beneficiaza de tarife de roaming mai mici pentru serviciile de voce si date, prin retelele operatorilor preferati Vodafone. Clientii Vodafone au in continuare la dispozitie oferta Vodafone Passport, pentru o valoare mai mare de utilizare si un control mai bun al costurilor in roaming.

Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor standard de roaming Vodafone World pentru serviciile de voce in tarile Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene. Clientii Vodafone Romania vor beneficia de noile tarife pentru apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) - Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 11 iunie 2010.

Astfel, atat abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone care calatoresc in state membre ale Uniunii Europene, in EEA, precum si in Elvetia vor beneficia de urmatoarele tarife de roaming, prin serviciul Vodafone World:
- 0,39 Euro / min pentru un apel efectuat catre orice destinatie din Uniunea Europeana, EEA si Elvetia, fata de 0,43 Euro in prezent.
- 0,15 Euro / min pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA si Elvetiei, fata de 0,19 Euro, tariful existent.
Tarifele mentionate sunt fara TVA.

De asemenea, Vodafone Romania extinde reteaua de operatori preferati, disponibili in toate regiunile lumii. Astfel, clientii Vodafone beneficiaza de tarife mai mici pentru serviciile de roaming si in zonele din afara Uniunii Europene, prin 56 de operatori preferati Vodafone din tot atatea tari. De exemplu, un client Vodafone Romania care calatoreste in Egipt va plati 0,5 Euro / min pentru un apel local efectuat utilizand reteaua Vodafone Egipt (operator preferat Vodafone), fata de 0,75 Euro / min prin alti operatori, beneficiind astfel de o reducere a costurilor de 33%.

Clientii Vodafone Romania au la dispozitie in continuare optiunea Vodafone Passport, care aduce tarife mai avantajoase pentru apeluri in roaming cu durata mai mare. Vodafone Passport este o optiune de roaming care le permite clientilor aflati in strainatate sa efectueze apeluri la tarifele lor nationale, la care se adauga o taxa de conectare pentru fiecare apel. Astfel, cu Vodafone Passport, utilizatorii beneficiaza de o valoare mai mare de utilizare si de un control mai bun al costurilor atunci cand se afla in strainatate.

Despre Vodafone România

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.730.000 clienti, la 31 martie 2010. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 340 milioane de clienti, la 31 martie 2010. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Dina Cernahoschi
publicrelations_ro@vodafone.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/vodafone-romania/vodafone-romania-reduce-tarifele-pentru-apeluri-in-roaming-si-extinde-reteaua-de-operatori-preferati-in-toate-zonele-lumii