Parteneriat KIWI Finance - TopEstate Imobiliare

BUCURESTI - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 9 iunie - KIWI Finance, cel mai important jucator de pe piata brokerajului de credite, a incheiat un parteneriat cu portalul imobiliar TopEstate, challengerul portalurilor imobiliare, in vederea oferirii potentialilor clienti suportul financiar de care au nevoie.

Parteneriat KIWI Finance - TopEstate Imobiliare

Bucuresti, 9 iunie - KIWI Finance, cel mai important jucator de pe piata brokerajului de credite, a incheiat un parteneriat cu portalul imobiliar TopEstate, challengerul portalurilor imobiliare, in vederea oferirii potentialilor clienti suportul financiar de care au nevoie.

TopEstate.ro este un portal specializat in oferirea de servicii imobiliare la nivel profesionist, atat persoanelor fizice interesate de achizitia unei locuinte la un pret optim cat si agentiilor imobiliare, dezvoltatorilor, evaluatorilor, bancilor.

„Parteneriatul KIWI Finance –TopEstate Imobiliare vine intr-un moment in care majoritatea celor interesati de achizitia unei locuinte resimt nevoia unui sfat profesionist si a unor informatii rezultate in urma unor comparatii. Consultantii KIWI vor fi astfel la dispozitia potentialilor clienti ai portalului imobiliar, oferindu-le solutii in acord cu nevoile fiecaruia. Obiectivul nostru este acela de a fi acolo unde oamenii au nevoie de noi”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

„TopEstate este un portal imobiliar specializat care acum ofera clientilor sai valoare adaugata. Pe langa oferta clasica de imobile disponibile pentru vanzare, pe care noi o etalam intr-o structura absolut atipica, astfel incat accesul la informatii corecte sa fie maxim, punem la dispozitie acum si sfaturi profesioniste de finantare a achizitiilor imobiliare de la expertii Kiwi Finance. Intr-o perioada de impas temporar, asa cum putem caracteriza perioada actuala, oferirea unor servicii complete, de consultanta imobiliara si financiara pentru atingerea scopului final, achizitia unei locuinte, este esentiala”, a declarat Mihai Stan, manager general, TopEstate.ro.

Despre Voice-Line s.r.l.

Despre KIWI Finance
KIWI Finance este lider pe piata de brokeraj bancar din Romania si a fost infiintata la sfarsitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea KIWI Finance se concentreaza pe trei directii de business: consultanta credite pentru persoane fizice, consultanta credite pentru persoane juridice si consultanta juridica. Kiwi Finance detine 7 sucursale proprii in Bucuresti, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Campina si 3 francize. De la infiintare, in 2003, si pana in prezent, KIWI Finance a intermediat credite in valoare de peste 445 de milioane de Euro.

Despre TopEstate.ro
TopEstate, Cel Mai Puternic Portal Imobiliar din Romania, a fost lansat la inceputul lunii mai 2009, devenind din prima clipa cel mai serios concurent al segmentului de portaluri imobiliare. Serviciile sunt caracterizate printr-o adresabilitate foarte mare, concentrate in principal catre particularii interesati de o achizitie imobiliara, altor persoane ce vor sa fie la curent cu situatia oportunitatilor in afacerile imobiliare, precum si catre agentiile imobiliare, pentru care exista un pachet de servicii profesionale gratuite.
Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:

Raluca Dobre – Analist Financiar, 0733.037.477 - raluca.dobre@kiwifinance.ro

Oana Calin – Specialist Relatii Clienti, 0721. estate (0721.378.283) - oana.calin@topestate.ro

parteneri@topestate.ro