Concurs pentru desemnarea Brandului Turistic National

BUCURESTI - 3 aprilie 2009

Comunicat tip General in Turism

Decizia Elenei Udrea de a desemna un Brand Turistic National are ecou. Voice Media a dezvoltat pentru agentia de turism Premier Tour din Bucuresti site-ul concursului pentru alegerea unui brand al turismului romanesc, dar nu de catre experti, ci de publicul roman.

Concurs pentru desemnarea Brandului Turistic National

Inspirati de initiativa Ministerului Turismului, am lansat un concurs pe site-ul agentiei Premier Tour (www.sejur-circuit.ro) pentru a afla, independent de licitatia Ministerului Turismului, care sunt obiectivele turistice nationale cele mai cunoscute si apreciate de romani.

Pe langa decizia expertilor, vrem sa aflam si opinia publicului, a romanilor care isi cunosc tara si frumusetile naturii, locurile importante, care merita vazute de turistii straini si de romanii care inca nu le-au vizitat. Concursul poate fi considerat un sondaj de opinie cu privire la acest subiect.

Exista o lista cu cele mai importante 20 atractii turistice din Romania, stabilite dupa clasamente nationale si internationale. Fiecare participant are dreptul sa voteze o singura data un singur obiectiv turistic si sa adauge de ce considera ca acel obiectiv turistic merita sa reprezinte turismul romanesc.

Pentru ca nu avem inca un brand national, premiile concursului sunt doua vacante in strainatate, mai exact in Bulgaria de Paste, in statiunea Constantin si Elena. Sejurul include 3 nopti cazare la un hotel de 4*, cu masa all inclusive pentru 2 persoane.

Un premiu este oferit unuia dintre toti participantii la concurs, iar cel de-al doilea doar bloggerilor inscrisi conform regulamentului.

Concursul se desfasora in perioada 30 martie ora 15 si 13 aprilie ora 15, iar desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti.

Despre Voice Media SRL

Voice Media este o agentie de creatie, specializata in web design, web hosting, programare, grafica publicitara, marketing si consultanta web.

Premier Tour este o agentie de turism din Bucuresti care cuprinde in oferta sa sejururi si circuite in Egipt, Tunisia, Europa la cel mai bun raport calitate-pret!
Marian Sarau
Voice Media

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/voice-media-srl/concurs-pentru-desemnarea-brandului-turistic-national