Voice-pitch analysis (VOPAN)

Definitie Voice-pitch analysis (VOPAN)

Tehnica de cercetare de marketing care analizeaza vocea persoanelor chestionate cu scopul de a afla atitudinile si sentimentele pe care le au vizavi de o reclama.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Voice-pitch analysis (VOPAN)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Voice-pitch analysis (VOPAN).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Voice-pitch analysis (VOPAN). Definitiile termenilor despre Voice-pitch analysis (VOPAN) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Voice-pitch analysis (VOPAN), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Voice-pitch analysis (VOPAN).