Vointa

Definitie Vointa

Proces psihic care se manifesta prin actiuni constiente indreptate spre realizarea unor scopuri stabilite. Ea presupune efort si infrangerea greutatilor pentru realizarea scopului propus. Vointa sta la baza oricarui act exterior constient din punct de vedere penal, in lipsa vointei infractorul nu raspunde penal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Vointa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Vointa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Vointa. Definitiile termenilor despre Vointa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Vointa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Vointa.