Volenti non fit injuria

Definitie Volenti non fit injuria

Expresie din limba latina Nu poate exista injurie in cazul celor care au acceptat Principiu conform caruia cel care a acceptat riscul unei pierderi nu poate pretinde acoperirea acesteia. Folosit si in contexte asemanatoare (spre exemplu, in box).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Volenti non fit injuria? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Volenti non fit injuria.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Volenti non fit injuria. Definitiile termenilor despre Volenti non fit injuria cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Volenti non fit injuria, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Volenti non fit injuria.